MENU

Joomla website laten ontwikkelen

Ik kan voor u het gehele proces begeleiden voor uw joomla website. Van ontwerp tot onderhoud.

Idee

Alles begint met een idee over uw website. Wat wilt u bereiken en waar dient de website voor? Dit zullen we eerst helder moeten krijgen, maar wellicht heeft u hier zelf al over nagedacht en kan ik uw nog wat extra tips geven.

Domeinnaam

Indien u nog geen domeinnaam heeft kan ik deze vastleggen voor u. Nadat we gekeken hebben wat de beste naam is, ook met het op op hoge google-scores.

Hosting

Ik kan hosting voor u regelen zodat de website op een stabiel en veilig platvorm staat.

Het bepalen van het design dat bij uw idee past

Een belangrijke fase voor het eindresultaat. Hierbij komen zaken kijken als de look en feel van de website. Maar ook zeer belangrijk, de content. Hoe gaat de informatie-hierarchie er uitzien? Deze fase is ook zeer belangrijk voor het resultaat in de zoekmachines en dus de kans om uw doelen te verwezenlijken.

Het technisch juist omzetten van het design

Er wordt een joomla template gemaakt die technisch zo in elkaar zit dat de belangrijke keywords waarop u gevonden wilt worden automatisch de juiste technische opmaak hebben. Het template moet snel zijn en geen overbodige code.

Het invullen en ontwikkelen van de structuur

De content moet op de juiste manier opgezet worden zodat de zoekmachines goed hun werk kunnen doen en u snel gevonden wordt door bezoekers.

Het testen

Nadat de website klaarstaat, zal hij getest worden. Werkt alles goed, zitten er fouten in, bent u tevreden? De laatste wijzigingen zullen doorgevoerd worden.

De live-gang van de website

De website zal nu voor iedereen te bezoeken zijn en wij gaan wat drinken op het resultaat.

Het ouder worden van de website

Voor onderhoud, beveiliging en updates kunt u mij benaderen of een onderhoudscontract afspreken. Ook voor zoekmachine-opyimalisatie kan ik periodiek voor u een rapport maken en de website bijstellen en verbeteren.