MENU

Laat uw website beherenen onderhouden door een specialist

Indien uw Joomla installatie staat zal deze ook onderhouden moeten worden. Joomla brengt veiligheids updates uit en ook de verschillende extensies (componenten, modules en plugins) zullen af en toe een upgrade nodig hebben ivm veiligheid. U zult daarvoor de verschillende websites in de gaten moeten houden, immers een gehackte website is het laatste wat u wilt.

Joomla upgraden, updaten

Het bijhouden van al deze updates en het daadwerkelijk uitvoeren is een taak die maar weinig webmasters serieus nemen. Echter kan dat ernstige gevolgen hebben indien uw site gehacked of misbruikt wordt. Meestal zijn de kosten nadien ook vele malen hoger dan het voorkomen van dit probleem.

 

Mocht u deze taak niet graag zelf uitvoeren, dan kunt u dit ook uitbesteden aan mij. Ik ben dagelijks met Joomla bezig en upgrade de sites van mijn klanten zodra er updates of upgrades bekend zijn. Ik onderneem ook actie bij problemen die wel 'bekend' zijn maar waar nog geen patch voor gemaakt is.

 

Laat mij deze taak uitvoeren voor uw website. Ik ben altijd snel op de hoogte en update al vele websites op regelmatige basis. U kunt rustig slapen en u bezighouden met belangrijkere zaken.

Joomla onderhoud/beheer

Naast het onderhouden van de software van Joomla kan ik u ook helpen met het handwerk binnen Joomla. Wilt u nieuwe functionaliteit toevoegen aan uw website of wilt u graag het daadwerkelijk plaatsen van teksten, het bijwerken van menu's etcetera uit handen geven omdat het u teveel tijd kost, dan kan ik u deze werkzaamheden ook uit handen nemen.

Joomla veiligheid

Naast het updaten van de software zijn er altijd nog andere veiligheids-instellingen mogelijk. Ik kan u helpen andere Joomla beveiligings stappen uit te voeren zodat hackers moeilijker binnenkomen. Naast het upgraden van software zijn er namelijk ook nog andere mogelijkheden die ue website in gevaar kunnen brengen. U moet dan denken aan mogelijkheden via de server, of verouderde software op de server, wachtwoorden, inlogmogelijkheden etc.

 

Een aantal problemen kunt u al verhelpen door simpele stappen als de naam van de standaard Superadministrator te wijzigen, of de originele Superadministrator te verwijderen en een andere aan te maken (standaard heeft de eerste Super Administrator id 62, wat kwaadwillenden ook weten). Zo zijn er nog meer stappen die we kunnen ondernemen om de site veiliger te maken.