MENU

Joomla webmaster om uw site bij te werken

Indien u op zoek bent naar iemand die u alle werkzaamheden rondom het hebben, onderhouden, beheren, en up to date houden van een moderne website uit handen kan nemen dan is de Webmaster-dienst wellicht iets voor u.

De webmaster dienst is een dienst die ik voor u uitvoer voor een van tevoren afgesproken bepaald bedrag per maand. Dit bedrag hangt af van de werkzaamheden die elke maand uitgevoerd moeten worden en natuurlijk de frequentie.

Op deze manier hoeft u niet speciaal iemand aan te nemen voor het onderhoud aan de website.

Updaten/backup maken van de site


Zodra er updates zijn van software dan installeer ik deze en tevens zullen er preventieve maatregelen genomen worden om de kans op problemen te minimaliseren. Hieronder vallen ook pro-actieve handelingen voordat er upgrades zijn. Ook zal er regelmatig een backup gemaakt worden van de site. Niet iedere host doet dit even regelmatig als ze het al doen.

Installeren van nieuwe functionaliteiten


Indien er een functie moet worden toegevoegd aan de website dan zal ik bestaande oplossingen aanbevelen en installeren. Werkzaamheden als het aanpassen van componenten en modules vallen hierbuiten.

Het vernieuwen van de content/inhoud


Indien u teksten wilt toevoegen, of menuutjes wilt wijzigen dan neem ik u die werkzaamheden uit handen. Het schrijven van teksten is niet inbegrepen. U geeft door wat er veranderd vernieuwd moet worden en ik voer het uit.

Om tot een geschikte maandprijs te komen, dient u ongeveer op te geven welke werkzaamheden (eventueel met welke frequentie) er gedaan moeten worden. Bijvoorbeeld een wekelijkse backup, een keer per maand een nieuwe extensie en 5 pagina's per maand. De beveiliging en updates zijn iets dat elke keer indien nodig is gebeurd, daar zit niet een vaste hoeveelheid aan vast.