MENU

Website laten maken met Joomla of een ander systeem

U heeft bepaalde ideeen die omgezet moeten worden in een werkende website, die het doel bereikt dat u voor ogen heeft. U laat mij weten wat u wilt bereiken met de website en ik zal dan een plan opzetten om dat te bereiken. U blijft bij het hele proces betrokken en tussentijds scherpen we zaken aan.

Joomla Template

Ik zal een ontwerp maken waarbij het van belang is dat deze goed werkt op grote schermen tot aan kleine schermen en op tabs, ipads en telefoontjes. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met de mogelijkheid om hoog in Google te komen. Ook het template speelt daarbij een rol. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt.

Dit ontwerp zal ik dan technisch omzetten in een Joomla template. Dit is het uiterlijk van de website.

Joomla Extensies

De functionaliteit en inhoud wordt door Joomla verzorgt. Ik richt voor u het systeem in en zorg dat de functionaliteit die u wenst er inzit. Wil u bijvoorbeeld een uitgebreid contactformulier, een soort faceboook-functie (community), slideshows, video. Er zijn duizenden extensies dus voor elke wens bestaat er al wel iets wat de kosten laag houdt. Er bestaan voor vele functionaliteiten meerdere extensies. Zo zijn er meerdere componenten om een community mee te ontwikkelen. Ik onderzoek welke het beste bij uw wensen past en welke qua kwaliteit het beste is.

Eventueel zorg ik dat functionaliteit op maat gemaakt wordt.

Zoekmachine-optimalisatie of SEO

U wilt ongetwijfeld graag hoog in Google komen met uw website, zodat mensen u makkelijk kunnen vinden. Ik help u bij de inrichting van de website en de techniek die gebruikt moet worden. Desgewenst kan ik voor u een 0-meting doen waar u staat en houden we het verloop bij en kunnen zo ook bijsturen indien nodig.