NAVIGATIE

Joomla Templates

Een Joomla website maakt gebruik voor het design van templates. Dit is eigenlijk een soort schil die alle design-elementen voor de content van een website bepaald. Hierin wordt dus bepaald waar menuutjes, waar de inhoud en waar andere elementen komen te staan. En niet alleen qua plaats, maar ook hoe ze eruit komen te zien. Hierin kun je zo ver gaan als je zelf wilt, joomla is erg flexibel.

Joomla Overrides

In het template kun je ook bepalen dat de opbouw van joomla-content er anders uit moet komen te zien. Eigenlijk alle onderdelen van standaard joomla code kun je via het template overriden (overrulen eigenlijk). Dit maakt het mogelijk om Joomla websites een geheel ander uiterlijk te geven dan 'out of the box'. hier is echter wel wat kennis voor nodig.

Uw nieuwe website

Stap 1:

We inventariseren samen wat u wilt bereiken met uw website. Wat is het doel dat u wilt bereiken met de website?

Stap 2:

Ik doe u een voorstel hoe we uw doelen het beste kunnen realiseren met een inschatting van de kosten of een fixed price indien mogelijk.

Stap 3:

Indien accoord ga ik uw website ontwikkelen en zodra u acooord bent gegaan met het resultaat zet ik de website live.

 

Aan websites van onder andere de volgende klanten heb ik in de loop der jaren gewerkt. Naast deze wat grotere klanten werk ik ook voor veel eenmanbedrijven en klein MKB.