NAVIGATIE

Dat is een lastige vraag om zelf te beantwoorden, maar van klanten hoor ik de volgende zaken terug:

Ik ben al bijna 15 jaar werkzaam als webdesigner

Veel klanten zijn bij mij gekomen met het verhaal dat hun 'mannetje' gestopt was, met de noorderzon vertrokken of om een andere reden niet meer bereikbaar. Ik ben en blijf voor u bereikbaar, dat blijkt wel uit mijn lange staat van dienst. Een betrouwbaar adres.

Ik hou van een uitdaging en leer graag nieuwe dingen

Ik zeg niet snel dat iets niet kan. Ik vind het leuk om systemen qua mogelijkhden wat op te rekken en lastige design-keuzes toch voor elkaar te krijgen.

Ik werk indien mogelijk op basis van een vooraf afgesproken fixed price

Als de werkzaamheden duidelijk van te voren vastliggen kan ik een vast bedrag afspreken, zo krijgt u niet te maken met tegenvallende rekeningen.

Kennis van vele open source oplossingen

Ik werk veel met Joomla, Wordpress en Drupal, maar ook andere systemen of open source software hebben geen geheimen voor mij. Ik heb zelfs klanten geholpen met hun closed source software.

1 Freelancer maar een groot netwerk

Ik ben maar in mijn eentje en kan gelukkig veel op velerlei gebied, maar ik kan ook niet alles. En dan weet ik altijd wel iemand die dat wel kan realiseren voor u.

 

Aan websites van onder andere de volgende klanten heb ik in de loop der jaren gewerkt. Naast deze wat grotere klanten werk ik ook voor veel eenmanbedrijven en klein MKB.