NAVIGATIE

Webdesign Leidschendam-Voorburg

Op zoek naar een webdesigner voor uw bedrijf in Leidschendam-Voorburg. Ik ben een freelance webdesigner die veel ervaring heeft met verschillende systemen. Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het vormgeven van uw website? Of het helpen oplossen van problemen met uw website? Grote kans dat ik het probleem in al die jaren al eens ben tegen gekomen. Neem gerust contact met mij op om te kijken hoe snel ik u kan helpen zodat u zich weer met belangrijker zaken bezig kunt houden.

Joomla webdesigner Leidschendam-Voorburg

Joomla is het systeem waarmee ik het meeste werk. Het is flexibel, gebruikersvriendelijk en ik ken het als mijn broekzak en weet waar de grenzen liggen. De software is zo flexibel dat ik elk gewenst design ermee kan maken. Daarnaast is het een voorloper met het mogelijk maken van nieuwe moderne mogelijkheden en het enige echte geheel community based open source CMS.

Het belangrijkste voor u is dat u met Joomla zelf u website kunt beheren en updaten. En bij problemen of vragen kunt u direct bij mij terecht. Ook kan ik eventueel het beheer voor mijn rekening nemen.

Wordpress freelancer Leidschendam-Voorburg

In mijn carriere als freelance webdesigner ben ik uiteraard ook in aanraking gekomen met Wordpress. Ook met dit systeem kan ik vanuit niets een thema ontwikkelen en u helpen met andere Wordpress vragen. Ik help zowel kleine als grote organisaties met het oplossen van website problemen.

Ook met Wordpress kunt u geheel zelf de website beheren en voor problemen bij mij terecht.

Drupal webdesign

Ook het derde grote Open Source CMS Drupal heeft mijn interesse. Al is dit systeem meer geschikt voor de wat grotere projecten en is het in beheer iets lastiger dan Joomla en Wordpress, maar daar komen andere voordelen voor in de plaats.

Neem gerust contact met mij op om te kijken welk cms voor uw wensen het meest geschikt is.

Aan websites van onder andere de volgende klanten heb ik in de loop der jaren gewerkt. Naast deze wat grotere klanten werk ik ook voor veel eenmanbedrijven en klein MKB.